luni, 16 mai 2011

Din nou rame foto

Unele dintre ramele ce le prezint acum vor fi premii pentru concursul de mai jos, numai sa apuc eu sa pregatesc premiile. Vroiam totusi sa vi le arat, ca tare-s mandra de ele...















7 comentarii:

Fulguletz_ spunea...

Foarte frumoase ramele!!!Felicitari

Copiisimame spunea...

waw! ramele foto sunt pur si simplu niste bijuterii! Este minunat ce ai creat Diana; oricare dintre rame vei hotara sa daruiesti, va fi un premiu minunat pentru concursul tau. Colectia ta de rame este superba!
Maria

Oana spunea...

Sunt super!!! Abia asteptam sa vedem castigatorii :).

Copiisimame spunea...

vreau si eu... albastra daca se poate... :)) glumesc desigur dar arata minunat si nu ai cum sa nu iti doresti asa frumusete. deja ma gandesc ce voi incadra cu o asa minunatie. :)
vavaly

AmyCrafts spunea...

sunt minunate, ramele!
sunt din lemn, este? am curiozitatea daca le cumperi si tu le vopsesti si le decorezi sau ai un ajutor de nadejde acasa care face ramele?
te intreb pentru ca sunt tare invidioasa daca imi spui ca varianta a doua este cea reala. :)

diana si pati spunea...

amalia, mi-ar placea varianta a doua... dar ar fi mai scumpa decat prima. nu e nici un secret, le cumpar de la ikea din bucuresti... e destul de complicat sa jung eu acolo, ca drumurile mele la bucuresti sunt la targuri, si trec pe langa ikea fie prea devreme fie prea tarziu.

va multumesc pentru comentarii, trebuie sa imi cer scuze dar mai dureaza un pic cu rezultatele... trebuie s atermin o comanda pentru o nunta, si stiti si voi cum e cu stresul unei nunti...

Diana spunea...

sunt superbe ramele.