miercuri, 8 iunie 2011

Sanatatea in Romania...

M-am tot gandit daca are rost sa scriu sau nu, dar pentru a nu reactiona si altii ca mine, cred ca e bine sa scriu. Din nou Dodo e bolnava, febra mare, bineinteles luni seara, in conditiile in care medicul nostru de familie are program luni, miercuri si joi... Marti dupa-amiaza am mers la spitalul de copii, la urgenta. Dupa ore de stat in fata usii, in asa-zisul triaj, unde NIMENI nu ne-a intrebat ce are copilul, la un moment dat a venit si randul nostru. In momentul in care sa intram o mamica a indraznit s ainterbe daca ea trebuie sa astepte acolo cu noi, copilul ei fiind suspect de scarlatina (asta dupa ce statuse vreo ora). Romantic, nu? Atunci doamnele asistente au mai interbat si pe altii de ce au venit, asa ca odata cu noi a intrat in cabinet si un copil cu boala diareica, voma. Normal ca l-au consultat inaintea noastra, dar ceea ce nu este normal este ca personalul medical care s-a ocupat de copil NU S-A SPALAT PE MAINI intre consultarea celor 2 copii. De asta va spun: nu fiti stresati despre cum va va trata copilul, oricum il trateaza superficial, spuneti asistentei sa se spele pe maini daca ea nu stie ca ar trebui sa faca asta!
Deci, din nou tratament, stam acasa, si iar intarzieri in toate programele mele!
Sanatate multa!

2 comentarii:

Emilian Oboroceanu spunea...

Buna Diana, am intampinat si noi ceva probleme la "minunata institutie" am stat vreo doua ore in fata triajului pentru ca pe cealalta usa intrau "pilele" - o parte chiar adulti. Pana nu am facut un mare circ si pana nu le-am spus "filmez cu telefonul mobil tot ce se intampla" nimeni nu a miscat un deget apoi au percutat si chiar "m-au recunoscut de la A1" - cata prostie! Nu stiau cum sa ma mai impace. Offfff sanatatea din Romania ... Cred ca pentru subiectul asta trebuie sa deschizi un blog separat ...

Copiisimame spunea...

Am ajuns de doua ori cu copilul la urgenta, din fericire pentru nimic grav, dar am zis noi sa fie pentru "linistea" noastra. De unde atata liniste, ca ne-au smucit si repezit si pe noi si pe copil incat mai tare ne-am speriat. Slava Domnului ca nu a mai fost nevoie sa mergem, ca ma ia cu fiori numai cand ma gandesc la locul ala.
Multa sanatate va dorim si tie si copiilor tai minunati.
Cu srag, vavaly.