marți, 5 aprilie 2011

Au sosit iepurasii!

Cei mai dragalasi, moi si pufosi iepurasi! Sunt impasliti din lana naturala, pe polistiren, si sunt tare dragalasi! Nu am avut eu lumina buna, sunt pozati pe scari ca sa fiu cat de cat aproape de lumina, dar nu am mai rezistat sa astept pana gasesc momentul potrivit de pozat, ca sunt prea dragalasi! Sunt trei iepurasi, pozati in acelasi cosulet cu oua, si ele impaslite.


7 comentarii:

Copiisimamici spunea...

sunt cei mai frumosi iepurasi pe care i-am vazut. pozele sunt foarte reusite, nu iti face griji. m-am straduit sa fac si eu din polistiren ousoare si iepurasi si puisori, dar cu impaslirea chiar nu stiu care-i treba. multe multe felicitari!

vavaly

diana si pati spunea...

ce sa zic, nu e foarte complicat, dar e multa munca, intra si destula lana, si cand te intepi cu acul ala... e f ascutit si intra serios!

Dana spunea...

ce draguti suuuunt!!! :D

Ramona Chiper spunea...

Frumosi foc, sunt si de vanzare? Te pup

DeeaM spunea...

Sunt superbi! Spor la treaba in continuare!

Laurela spunea...

Buna Diana. Sunt extraordinari de frumosi acesti iepurasi. Imi poti spune cat costa??? Te pup.

diana si pati spunea...

multumesc tuturor pentru aprecieri, si scuze ca nu am apucats a raspund... da, sunt de vanzare, iepurasul cel mare este 40 de lei, care sta in picioare, cel culcat este 30 de lei, si mai am acum o varianta mica mica, de numai 8 cm, acela este 15 lei (e tot modelul acela in picioare).
Ouale sunt la 7 si la 9 lei, in cosulet, sau simple, fara cosulet, la 5 respectiv 6 lei, in functie de marime.
mai am cateva cosulete cu oua si lumanri decorate cu motive de paste, le puteti vedea toate la targ la palatul sutu , in bucuresti, in week-end!