miercuri, 10 noiembrie 2010

Bucurie mare pentru copii!


Aventurile trenuletului TT se dezvaluie pentru cei mici in doua carti superbe!
- Citeste, invata engleza si construieste cu copilul -

Dragi prieteni,
sunteti invitati sa va faceti bagajele si sa ajungeti la timp in statie (Targul de Carte Gaudeamus), la linia 1 (standul editurii Aramis), la ora 11, pe 20 noiembrie 2010, pentru o lansare de carti pentru copii.
Lansarea cartilor "Te-duc-Te-aduc" si "TT la oras", scrise si ilustrate de Aniela Tanase si publicate la editura Aramis, face parte dintr-o serie de patru carticele bilingve (romana-engleza) al caror erou este un personaj extrem de simpatic, un trenulet multicolor pe nume TT (TeTe).
TT este cunoscut multor copii si parinti ca fiind mascota site-ului www.ActivitatiCopii.ro, iar acum fiecare dintre micuti va putea sa asculte si sa priveasca aventurile lui.
In plus cartile va ofera gratuit o macheta de carton cu care puteti sa construiti trenuletul TT si sa va jucati impreuna cu copilul.
Cartile sunt concepute pentru categoria de grupa 0-3 ani fiind prezentate in forma cartonata (boardbook) si vor reprezenta lectura zilnica preferata de copiii mici. Numele trenului usor de pronuntat si sunetele si onomatopeele folosite ii va face pe incepatorii vorbitori sa fie mandri ca pot imita ce le este citit din carte.
Pe de alta parte, ele pot constitui si un bun start in ale cititului pentru copiii mai mari. Cuvintele simple si propozitiile relativ scurte ii vor atrage pe acestia. Mai mult, copiii care studiaza limba engleza se pot bucura in egala masura de carte, recapituland cunostintele de baza invatate.
Seria cuprinde o multime de notiuni, obiecte si sunete din lumea inconjuratoare, fiind foarte usor de parcurs si datorita ilustratiilor care insotesc textul. Imaginile inedite sunt create prin ochii inocenti ai copiilor. Tehnica folosita este colajul - pe langa hartie si vopsea sunt incorporate si diverse alte materiale din natura. Ilustratiile, realizate in totalitate manual, sunt simple, viu colorate si cu o nuanta tridimensionala.
Cartile vor fi disponibile spre vanzare in curand in toate librariile mari din Bucuresti si din tara precum si pe site-ul editurii Aramis.

Ele pot fi achizitionate si la targul de carte Gaudeamus la standul Editurii Aramis la pret redus.Veniti cu mic cu mare la lansare! Surprizele sunt in pregatire!
Va rugam sa va anuntati participarea! O puteti face printr-un comentariu pe pagina de pe site sau accesand topicul de pe forum. Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: