joi, 7 octombrie 2010

Cufar pentru amintirile de la nunta

Saptamana trecuta am mesterit la un cufar, cadou pentru o pereche de miri, Oriana si Codrut. Mi-a placut tare mult ce a iesit, sper ca si lor :).
Inauntru se vede o felicitare in ton cu cadoul.








6 comentarii:

Georgiana spunea...

a iesit foarte frumos, sigur a fost si pe placul mirilor

Magda spunea...

Foarte frumos cufarul! Grozava idee , perfect realizata. Felicitari!
Cred ca mirii au fost foarte incantati.

AlinaS. spunea...

Draga Diana, te invit sa ridici un premiu de la mine d epe blog, oferit cu mare drag.
http://alinavsavin.blogspot.com/2010/10/premiu-virtual.html

diana si pati spunea...

va multumesc pentru aprecieri, aveam asa, o impresie cum ca nimeni nu-mi mai viziteaza blogul... ma bucur ca nu e asa!
multumesc mult pentru premii, sunteti dragute! eu sunt mai de la tara:) si nu ma inteleg prea bine cu premiile astea, cum se dau, cum se iau... si nu am timp sa incerc sa inteleg! ma bucur mult pentru ele, dar inca nu ma apuc sa le dau si eu mai departe.
pupici!

AlinaS. spunea...

Diana, dai clik pe poza, copii linkul ei si il incarci in postarea ta sau copii poza pur si simplu si o incarci in postarea ta;
ca si reguli generale (ce am preluat si eu) scrii 10 lucruri ce iti plac, 10 bloguri carora le oferi premiul tau si de la cine ai preluat. Abia astept cele 10 lucruri de la tine ... sa te cunosc mai bine, desi unele sunt evidente.
Chiar daca nu am mai comentat nimik la tine, intru des si nu pierd nici o noutate, numai ca imi iau destul timp retetele mele de sapunele ce vreau sa le ofer in perioada sarbatorilor ... cu arome de sarbatoare :d si e musai sa le fac acum sa aiba timp sa se usuce. Te astept si pe tine sa le vizionezi si de ce nu sa-ti alegi cate ceva (datorita cererilor voi scoate la "vanzare" o parte din ele la un pret promotional ... ).

Unknown spunea...

foarte frumos cufarul si sunt sigur ca mirii aufost etrem de incantat de el