joi, 17 iunie 2010

Floarea soarelui








Maci avem, flori colorate avem, lipsea floarea soarelui! O prietena buna imi spunea ieri ca are nevoie de un tablou dar ceva cu nuante de maro. Ce sa mearga mai bine decat florea soarelui? Inca nu este lacuit, dar trebuia sa vi-l arat. Este tot pe panza de 20x40 cm, pictat cu acrilice. Pozele sunt facute cam in graba, ne scuzati :)

11 comentarii:

Paula spunea...

Felicitari Diana, imi place tabloul cu floarea soarelui :).
Iti admir si invidiez capacitatea de munca. Eu stau de vreo doua saptamani cu niste spice de grau nelipite, si tu ai facut deja toata flora de vara.

Am o intrebare, daca nu te superi. Vreau sa fac un tablou pe mucava, dar n-am idee cum ii fac agatatoare. Ma poti ajuta cu o vreo sugestie?

diana si pati spunea...

multumesc mult, paula! sa stii ca prima idee si al asta a fost cu spice, apoi am renuntat. stii cum e, in timp ce faci, mai schimbi modelul...
eu am agatatori din acelea luate la set din baumaxx, in forma de triunghi, care au si cuie de se bat in lemn, la mucava am lipit pur si simplu, fara sa mai folosesc cuiele. dar poti f usor sa lipesti o fundita, sau o bucata de sfoara.

catalina stanescu spunea...

o lumina foarte calda, mi-ar placea sa-l am undeva in casa, sa ma lumineze!

Paula spunea...

Diana, mersi frumos de raspuns. Ma gandeam si eu sa lipesc o sforicica, dar mi se pare destul de grea mucavaua, daca o mai si incarc cu flori, mi-era frica sa nu cada tabloul.

Bianca A.M. spunea...

superbbb!

Corina spunea...

Deci, cum ziceam si la telefon ... este superb ... abia astept ziua de maine sa il iau ... si pe cea de luni sa il daruiesc ... sigur va fi apreciat la valoarea lui.

diana si pati spunea...

dupa cum v-ati prins daca ati citit comentariul anterior, corina este persoana care m-a facut sa gandesc acest tablou, si spre bucuria mea ii si place si l-a cumparat deja. yuhuuu, am bani de alte panze...

MihaelaB spunea...

Superb, am ramas fara suflare!

Emily spunea...

Absolut superbic! Felicitari si la mai multe!

Emily spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
stephanie333 spunea...

Minunat tabloul cu floarea soarelui, e extraordinar!!! mult succes in tot ceea ce faci!