marți, 11 mai 2010

Schimbari...

Dupa cum se vede, nu am mai postat de multisor... am reinceput serviciul, si timpul a devenit si mai putin... oricum nu aveam timp atat cat vroiam pentru mestererile mele, acum  am timp pentru ele doar in week-end. Din fericire mai am activitati creative si cu elevii care vin la consiliere, asa ca o sa inceapa seria postarilor cu lucruri facute de ei.
Pentru inceput, cateva felicitari lucrate de elevi de clasa a zecea.


6 comentarii:

dragonfly spunea...

ce frumoase suuuuunttt
nici nu zici ca sunt facute de kinderi

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
diana si pati spunea...

si eu sunt bucuroasa ii invat pe altii, si asta ti-o pot confirma multe persoane. nu m-as supara ca cineva sa foloseasca ce a invatat de la mine, dar ma supara cand se copiaza la modul asta. si e pacat deoarece voi aveti unele modele foarte frumoase, care sper ca sunt ale voastre. putem discuta pe mes daca vrei.

paula spunea...

Buna, foarte frumoase invitatiile pe care le-ai creat cu fetita ta!Dar le-am regasit si pe alt blog?nu cumva si tu te-ai inspirat?
in loc sa fim dragute una cu celalata, ca si mici artisti, ne cautam nod in papura!

diana si pati spunea...

daca ai gasit pe alt blog aceste invitatii, te rog sa dai link!
am treburi mult mai importante decat sa ma cert cu tine, era de ajuns un mesaj privat in care sa te scuzi!
o zi buna tuturor, plina de creativitate!

Georgiana spunea...

buna!

M-am tot plimbat pe blogul tau si am observat ca pe majoritatea felicitarilor sunt aplicate foite ovale, serpuite la margini, folosite pentru scris.
Imi poti spune te rog de unde le achizitionezi ? si eu sunt creator de handmade si de mult le caut, dar la noi nu le-am gasit pana acum.
Blogul meu este www.paperdecor.blogspot.com.
Sper sa nu te supere acest comentariu...am vazut ce s-a intamplat cu fetele ce ti-au copiat modelele....eu nu vreau sa fac asta!