luni, 24 mai 2010

Noutati!


Ei, nu chiar la plural, e un  singur tablou, dar face cat trei! Titlul este "noutati" deoarece aveam status la mes linkul catre blog sub numele de noutati, si o prietena buna, Miha, m-a intrebat unde-s noutatile... pe buna dreptate! Dar am avut week-end, si va postez ce am lucrat: un tablou frumos, frumos, mai ca as copia-o pe danutza (dragonfly) si sa spun ca este un buchet moz. Ia priviti frumusete:






Tabloul este realizat pe suport de panza de 20x40cm, pictat cu acrilice.La final tabloul a fost lacuit pentru rezistenta. Poate fi cumparat cu 130 lei.

12 comentarii:

MihaelaB spunea...

Superb tabloul, ca de obicei!

dragonfly spunea...

da e MOZ cu toata nefiinta lui,haha
si e minunat!
migalos si spectaculos

ina spunea...

E foarte foarte frumos.

diana si pati spunea...

va multumesc mult!

isa spunea...

superb! Felicitari!

catalina stanescu spunea...

este deosebit, felicitari!

ceva imi inspira a coada regala de paun!

te rog, spune-mi cam cat tmp iti ia o astfel de creatie?

diana si pati spunea...

multumesc! la asta de ex am pictat panza vineri, si am lucrat tabloul sambata toata ziua pana la 2 dimineata. acuma toata ziua este un "toata ziua" al unei femei cu trei copii.... dar si cu sot care ma intelege si sta el cu micuta cand ma apuca pasiunea:). deci nu choar o zi intreaga, jumate asa...

Eu spunea...

excelent!

Andreea Stancu spunea...

Superb tabloul. Cred ca a fost nevoie de multa rabdare pentru atatea detalii. Imi plac mult culorile folosite si felul in care sunt imbinate.

O intrebare am, daca imi este permis. Am descoperit si eu de curand aceasta tehnica, insa nu reusesc sa gasesc materiile prime. Puteti sa-mi spuneti de unde le achizionati?

Multumesc anticipat,
Andreea

diana si pati spunea...

andreea, acul ti/l poti confectiona tu, dintr-un ac de cusut. hartia eu mi-o tai singura... acuma se gasesc la galeria creativ in bv (www.galeriacreativ.ro)si ace ieftine, facute tot asa din ac la 2.9 lei, si seturi de hartie la 5,5 lei.
Daca mai ai nevoie de ceva scrie-mi pe mes, diana.porutiu. te asteptam si pe forum la activitaticopii.ro, unde suntem mai multi pasionati de quilling.

very-scrap spunea...

mi se pare extraordinar de delicat, frumos, ingenios ...superb
felicitari, 1000 de felicitari

Ingrid spunea...

absolut superbbb...felicitari