vineri, 19 martie 2010

Se apropie Pastele...


Da, mai e putin putin, si ce bucurie ca anul acesta sarbatorim deodata si catolicii si ortodocsii! Daca tot e asa de aproape, priviti minunatie de tablou cu cruce si doua oua decorate, tot cu quilling.




10 comentarii:

Unknown spunea...

absolut superbe ouale decorate!!!

Prof. drd. Florentina Teacă spunea...

Foarte frumoase aceste oua. De fapt,toate creatiile de pe acest blog sunt minunate. Felicitari. Si pentru ca de multe ori m-am "plimbat" printre acestea, iti ofer un premiu, il poti gasi la mine pe blog.

Kikimiki spunea...

Superbeeeeeeeeeeeeeeee ...Cu mult drag iti ofer si eu un premiu virtual( il gasesti la mine pe blog :) ) ...dar si "artistei" tale ..il meritati amandoua pe deplin ptr ca cel putin mie personal imi umpleti sufletul de culoare si frumos ..

Laurela spunea...

Buna Dia. Am primit tot ce mi ai trimis si iti multumesc forte mult. Am luat legatura cu doamnele si tratam si pentru colaborare. sincer fara ajutorul tau nu le as fi cunoscut. Te pup si iti urez mult succes. Pe curand.

KusudAnia spunea...

Pe blogul nostru va asteapta un premiu virtual...ne-am permis sa facem acest lucru pentru ca va apreciem munca si daruirea pentru frumos...

Dafina si Andrei

dragonfly spunea...

felicitari >:D<
sunt superbeeee

Unknown spunea...

Excelent! Bravo!

BlueArinne spunea...

Sunt superbe toate creatiile tale. Am primit 2 e-premii pe care trebuie sa le transmit mai departe...si tocmai pentru ca apreciez munca ta foarte mult, te-am mentionat la aceste premii pe blogul meu.
Paste fericit!

Adina Cristescu spunea...

imi plac din ce in ce mai mul lucrarile tal! bravo!!! tine-o tot asa! iti doresc un Paste ferici si luminat!

Kikimiki spunea...

Hristos a inviat! Draga mea sa ai zile frumoase , fericite pline de iubire,veselie , multeeeeeeeeeeeee impliniri, multaaaaaaa sanatate alaturi de minununile tale si de sotul tau ..Pupici