luni, 1 martie 2010

Felicitari de 8 Martie

Felicitari proaspete, pentru 8 martie. Astea de astazi sunt comandate deja, dar se pot face altele asemanatoare. Sunt doar 5 lei bucata, dar va rog din suflet nu ma puneti sa fac mai multe la fel...
 
  
  

11 comentarii:

ina spunea...

Sunt superbe!!!

dragonfly spunea...

super dragute...isi vor gasi stapan imediat

Ligia spunea...

Sunt superbe, felicitari! O intrebare, de unde ai gasit hartia aceea mov, este foarte rar de gasit asemenea culoare. Multumesc.

Andreea Stancu spunea...

Sunt superbe! Cu siguranta e nevoie de ceva rabdare.

O intrebare am - se gasesc seturi de quilling d ecumparat in Romania? Eu sutn din Bucuresti si parca m-ar tenta si pe mine sa incerc sa vad cum e.

Monica spunea...

Foarte frumoase felicitarile, dar si brosele, martisoarele si toate realizarile tale. Am si o intrebare - ptr brose si alte bijuterii folosesti tot hartie? Le dai cu lac ceva? SI ca sa nu uit - ai primit un premiu la mine pe blog - http://fanteziiscrapbook.blogspot.com/2010/03/fantezii-scrapbook-fost-premiat.html

diana si pati spunea...

multumesc pentru aprecieri! sincer, nu mai stiu de unde am luat hartia mov, pe unde vad ceva hartie cumpar.
si pentru bijuterii tot hartie folosesc, si le lacuiesc cu un lac pe baza de apa de la maimeri. seturi nu se gasesc inca in ro, cei de la galeria creativ din bv au in lucru, deci curand o sa va anunt unde, cat costa.

multumesc foarte mult pentru premiu!
o zi buna tuturor!

handemade spunea...

Dia eu marturisesc cinstit ca "am furat" idei de la tine in sensul de a pune mici aplicatii de quilling pe diverse obiecte, mai precis pe rame foto de sticla. Apoi am zis ca mai mere si pe altceva si asa cum stii am pus pe un ceas de sticla cu tema religioasa, pe o candela etc. Doar ideea am preluat-o modelul a fost 100% al meu, dar de cate ori vorbesc despre asta cu cineva spun ca de la tine m-am molipsit de quilling. Eu la targuri nu cred ca voi ajunge... din lene si lipsa de timp dar sunt sigura ca ale tale vor fi ale mai faine ca pui si suflet in ce faci.

diana si pati spunea...

galina, cu mare placere invat pe oricine tehnica, se stie ca si la targuri sunt cu acul la mine si cu cateva fasii de hartie... nu asta era ideea, ci preluarea unui model 100%... ce ai facut tu a fost sa folosesti acelasi suport ca mine, nu se compara cu copierea unui model.
cat despre targuri, ma gandisem ca poate nu mai ajung nici eu de cand cu serviciul, dar... o sa vedem.
pupici

AlinaS. spunea...

Deja aveau stapan felicitarile ... pe mine. Diana au fost foarte apreciate si de mamicile "virtuale" si de cele din jurul meu. Se uitau la ele si le sorbeau din privire, incantate, iar eu m-am simtit tare bine ca le-am daruit. Multumesc din suflet!!!

Constanta R. spunea...

Pentru cine vrea seturi de quilling, recomand cu incredere site-ul http://www.arthobbycreativ.ro/hobby_show.php?subcatid=117 Am cumparat de la ei seturile de hartie si este de foarte buna calitate, ac de quilling, sticlute din plastic pe care le poti umple cu lipici si care au varf foarte subtire si au multe altele. Eu am reusit sa fac sabloane cu cercuri speciale pentru quilling.
Diana, foarte frumoase lucrarile tale. Se vede ca ai pus la treaba si "masinuta" de taiat. Multa inspiratie mai departe!

diana si pati spunea...

tanta, alea sunt de anul trecut... anul asta numai martisoare am facut (pana acum).