duminică, 20 martie 2011

Cea mai frumoasa husa de telefon...

... e a mea! mi-am facut-o special pentru mine, cu nuante de albastru, si imi palce foarte mult (cred ca o sa mi-o cumpar :)) )

Nu-i asa ca e cea mai frumoasa?




Oua impaslite

Chiar daca pozele nu sunt reusite deloc, mi-am spus ca mai bine vi le arat pe astea, ca eu stiu cand oi apuca sa fac altele... deci, oua impaslite, si astea sunt doar inceputul, ca mai e ceva pana la Pasti!


















vineri, 18 martie 2011

Invitatii de nunta

Cateva invitatii facute pentru Laura si Claudiu, acestea sunt modele pentru ei, dar pot fi un inceput de discutie si pentru alte cupluri interesate de invitatii deosebite.







marți, 15 martie 2011

Dulce de tot

Ei, de data asta sunt la timp pentru concursul organizat de handmadeina! Si cum tre sa postez ceva dulce de tot, eu as pune trei poze, dar o pun numai pe cea mai mica dintre dulcici! ei si asa nu imi afecteaza nici glicemia!

luni, 14 martie 2011

La multi ani, Patricel!

Deseara se implinesc 10 ani de cand am auzit glasciorul mult asteptatei fetite! Am ales ca numele ei sa fie Patricia Osana, deoarece am vrut ca toata viata ei sa fie "Osana" Celui care ne-a daruit-o! Pentru fetita mea frumoasa, desteapta si talentata, LA MULTI ANI!

Cateva poze de la petrecerea de sambata - floarea albastra am impaslit-o impreuna, special pentru o tinuta deosebita!

marți, 8 martie 2011

Super concurs!

V-am pacalit, nu e concurs organizat de mine, desi imi cam fac pofta fetele de pe blogurile pe care le urmaresc... De prin decembrie urmaresc cu drag un blog, cel al laurei frunza (http://laurafrunza.com). Ei, acolo tocmai am citit despre un concurs, si cum mi-as dori si eu fie premiul de la sectiune Domnisoara, pentru domnisoara mea, fie cel de la sectiune Doamna, pentru mine, va fac si voua cunoscut acest concurs!
Gasiti multe lucruri frumoase pe acest site, fie ca sunt idei pentru mamici, fie activitati pentru copii... daca mie imi place, tre sa intrati ca eu sunt cam mofturoasa la capitolul asta!

La multi ani, doamnelor!

LA multi ani pentru toate femeile! M-am trezit de dimineata cu o tava cu prajituri si rafaello langa mine... daca nu eram in graba de a merge la scoala/cresa, sigur era si o cafea acolo... patricica mea e asa de atenta cu mine!a, mai era si o felicitare facuta de ea!
Dar cum nu pot sa va pun aici o poza cu mine somnoroasa, o sa va arat  cateva poze frumoase de la carnavalul de duminica (de maine intram in post, gata cu distractia!).

vineri, 4 martie 2011

Felicitari primavaratice

Ca sa vedeti cu ce ma muncesc eu seara, o sa postez cateva felicitari metserite pentru 8 martie, dar sunt facute in asa fel incat sa poata fi folosoti la orice ocazie. Le-am postat pe toate pe facebook, aici doar cateva. 
Le puteti cumpara la 5 lei bucata, si puteti sa le ganditi ca eventuale idei de invitatii de nunta, botez, petrecere...