duminică, 26 septembrie 2010

Gentuta Minnie si papusica Mickey


Pentru o domnisoara care ii iubeste pe Mickey si Minnie, o gentuta numai buna de pus o jucarie, o agrafa si un pachetel de batiste, toate astea langa papusica pentru deget Mickey. Setul este disponibil la pretul de 30 lei.

Alte papusele
vineri, 17 septembrie 2010

Papusele noi

Un set de papusele frumoase, intr-un "castel" numai bun pentru a nu le pierde prin casa.

Tablou quilling

Un tablou nou cu floarea soarelui. Am reusit sa fac frunzele si tijele "valurite", cu ajutorul unui paper crimper imprumutat de la kaleido. imi place tare mult cum au iesit!

Rame foto

Rame foto din lemn, pictate si decorate manual. Deocamdata "nepretuite".

luni, 13 septembrie 2010

a inceput scoala...

.. si o Doamna foarte draga are clasa I, asa ca m-am oferit sa o ajut cu pregatirile pentru prima zi de scoala. Am facut ecusoane pentru toti copiii, semne de carte personalizate si doua papusele pentru degete, dar de data asta papuselele mele merg la scoala... asa ca au un loc foarte frumos pe peretele clasei. In curand o sa fac in aceeasi idee pentru "depozitarea" papuselelor un castel. Numai un pic de timp sa gasesc, ca l-am pierdut pe undeva, la fel ca si cheile...

.

duminică, 12 septembrie 2010

Ce mai face printesa mea cea mare

Patricia mea a creat multe in vacanta asta, dar acum vreau sa va arat ce a muncit o zi intreaga pentru surioara ei. Sa va spun cum a inceput totul: sambata am fost la kaleido unde am vazut o papusica extraordinar de frumoasa... a vazut-o si dod, si a si inceput sa spuna: apusii, apusii... Eu nu eram prea bucuroasa ca nu mi-o permit :(, asa ca patricia mi-a spus sa nu imi fac probleme ca o cumpara ea de Craciun. I-am explicat ca nu are cum, dar a ramas cu mintea la a face ceva pentru dodo. Asa ca a muncit toata ziua de sambata la o masinuta reciclata, care a iesit super. Normal ca volanul a fost rupt in cateva minute, dar dodo a fost incantata de cadou. Cum a luat-o direct de la masa, nu pot sa va arat decat o soferita murdarica la gurita!


vineri, 3 septembrie 2010

Vreti sa faceti papusele?

Pentru toti copiii care doresc sa isi confectioneze singuri papusele pentru degete, maine, 04.09.2010, de la ora 10, ne intalnim la magazinul Kaleido (cum mergeti spre real, in aceeasi parcare cu tekzen, mai catre real :). Va astept cu drag!