luni, 23 august 2010

Papusi pentru degete

V-am spus ca imi stau pe creier papusile pentru degete... ei, a venit si randul lor, cu ocazia zilei de nastere a nepotelei mele. Aseara cu toata oboseala de dupa targ am mesterit cateva papusele, dar mai urmeaza.. Daca va plac, pot sa fac si la comanda, pretul este de 5 lei/buc.

luni, 16 august 2010

Agrafe, clamite...

... minuni de pus in par! m-am jucat de cateva zile incoace cu fetrul, si imi place la nebunie (mi-l cumparasem ca sa fac papusi de degete, ceea ce nu am ajuns... inca!). Ce imi place cel mai mult la agrafele astea e ca stau si in parul subtirel si firav al puiutelor de un an jumatate (dovada mai jos). Mamicile cu fetite care au parul asa de des ca si noi stiu ce greu e sa ii gasesti ceva de pus pe cap sa si stea in parul lor...
ia priviti ce a iesit! sambata si duminica le puteti cumpara de la targul ilovehandmade din bucuresti, de la palatul sutu (piata universitatii).

marți, 3 august 2010

tablouri noi

Am reusit, dupa muuult timp, sa mai fac doua tablouri. Unul este 20x40cm, celalalt este patrat cu latura de 20cm. Bineinteles, panza pe sasiu, pictata, si apoi aplicatii quilling.