joi, 24 iunie 2010

Flori de camp







si cateva flori de colt


miercuri, 23 iunie 2010

Tablouri quilling




Tablouri noi, finalizate aseara. Cel cu floarea soarelui are dimensiune de 30x30 cm, cel cu cruce 20x30cm, si sunt pe sasiu de panza, cu agatatoare. Nu am reusit sa fac poze frumoase, cularea de la cruce nu este roz, ci somon. Cel cu irisi are dimensiunea de 15x20 cm, cu tot cu rama, rama fiind din material plastic.
Va multumesc celor care astazi va ganditi la mine! Un pupic dulce!





marți, 22 iunie 2010

Timp de lucru...

Dupa mult timp, am o satamana aproape fara copii (doar cu Theo, acum vad si eu ce baiat mare am, ca nu prea imi da batai de cap...). Fetele sunt la mama, deci dupa servici am muuult timp de lucru. De aici multimea de creatii noi postate...
Ce-am mai mesteriat aseara/azi-noapte:









Floarea soarelui II













Continuare la floarea soarelui... aceeasi dimensiune, 20x40, putin modificata...

luni, 21 iunie 2010

Brose "romantic world"




Brose realizate din fimo, organza si quilling.

joi, 17 iunie 2010

Floarea soarelui








Maci avem, flori colorate avem, lipsea floarea soarelui! O prietena buna imi spunea ieri ca are nevoie de un tablou dar ceva cu nuante de maro. Ce sa mearga mai bine decat florea soarelui? Inca nu este lacuit, dar trebuia sa vi-l arat. Este tot pe panza de 20x40 cm, pictat cu acrilice. Pozele sunt facute cam in graba, ne scuzati :)

miercuri, 16 iunie 2010

Piticuti zburdalnici











Set de tablouri pe panza, delicate, numai bune de infrumusetat camera unui copil. Dimensiunile sunt 20x40 cel mare, 18x24 cm cele mici.
Piticutii zburdalnici se vor odihni pe peretele a doua piticute frumoase foc, din Bucuresti. Imi pare rau, dar nu se pot face nici la comanda, sunt unicat.

marți, 8 iunie 2010

Maci - 90 lei VANDUT

Saptamana trecuta am fost la Blaj, si pe drum m-au innebunit macii, multi si foarte frumosi. Am ramas cu ei in minte, si m-am muncit sa gasesc o modalitate de a-i face din quilling in asa fel incat chiar sa semene cu macii vazuti de-a lungul drumului. Si mi-a iesit! Sunt atat de bucuroasa incat am stat azi-noapte sa termin tabloul, si de dimineata l-am pozat.
Este pe sasiu de panza triunghiular, cu latura de 35 cm, pictat cu acrilice, apoi quilling, apoi lacuit. Nu pot sa ii pun un pret... astept oferte :)
Gata, are pret in titlu!






duminică, 6 iunie 2010

Tablouri din suflet

Ieri a fost miruire la noi in oras. Mare sarbatoare pentru comunitatea catolica, 137 de tineri romani au primit sacramentul mirului de la arhiepiscopul din Alba Iulia. Printre acesti tineri se afla si colega mea de servici, Ana-Maria, si nepotica mea, Claudia. Am facut pentru ele cate un tablou. Initial ma gandisem la cate o cruce, dar apoi tabloul Anei a fost "imbunatatit" cu simbolul Duhului Sfant si cateva ornamente florale. Le-am facut cu mare placere, gandindu-ma la faptul ca de cate ori le vor vedea in casa, isi vor aminti de acest moment.
Sa incepem cu cel al Claudiei. Ei ii place culoare verde, asa ca am pictat o panza pe sasiu de 20x40 cm cu  nuante de verde, apoi am aplicat o cruce din quilling, care are in mijloc trei trandafiri. A iesit o cruce delicata, asa cum este si ea!





Cea a Anei este pe rama de lemn, si ma bucur mult ca a iesit asa de bine flacara, este creatie propie 100%.





miercuri, 2 iunie 2010

Fluturi, libelule...






Un tablou interesant, pe care il am de mai mult timp in minte, chiar daca nu chiar asa. Tabloul este pe mucava, cu dimensiunea de 18x45 cm, interiorul fiecarui patrat este de 12 cm. Este pictat cu acrilice, apoi aplicatii din quilling. Urmeaza a fi lacuit inainte de vanzare. Pretul este de 60 lei.